Kostean tilan remontit avaimet käteen -periaatteella

Ota yhteyttä

Teemme kaikki kylpyhuone-, sauna- sekä muut kosteiden tilojen remontit. Yrityksemme kautta saat myös luotettavat yhteistyökumppanit putki- ja sähkötöille.

Kylpyhuoneremontti

Teetä kylpyhuoneremontti ammattilaisella, niin voit olla huoleti lopputuloksesta. Autamme ja olemme mukana jo suunnittelussa ja materiaalien valinnassa. Erilaisissa kylpyhuoneremonteissa ja saunaremonteissa mukana olleena on meille kertynyt useita ideoita ja toteutustapoja, jotka jaamme mielellämme kanssanne.

Saunaremontti

Sauna on melkein jokaisella suomalaisella ja osalle se on tärkeä paikka rentoutumiseen. Onkin tärkeää, että tunnelman lisäksi voit huoletta lämmittää saunaasi vaikka joka päivä.

Vesivahinko

Vesivahingon sattuessa menee usein koko perheen elämä hetkeksi sekaisin. Olemme tukenasi alusta asti ja pidämme huolen siitä, että olet luotettavissa käsissä. Soita meille, niin me huolehdimme, että vahinko tulee asianmukaisesti korjattua.

Vesieristys

Märkätilojen vesieristyksissä käytämme ainoastaan VTT:n tutkimia ja hyväksymiä tuotteita. Vesieristäjillämme on kaikki tarvittavat sertifikaatit. 

Asentajamme käyvät vuosittain tuotevalmistajan järjestämän kurssin ja ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvasti, jotta tiedämme tämän päivän haasteet erilaisissa kohteissa.

Ota yhteyttä